Onze vrienden uit Riesenbeck

overdinkel riesenbeck

Ga naar de website van Junggesellen Schützenverein Riesenbeck

Sinds 50 jaar zijn Junggesellen Schützenverein Riesenbeck en Schuttersvereniging Overdinkel nauw verbonden.
Het idee voor een partnerschap ontstond in een gesprek tussen onze toenmalige 1e Voorzitter en de Junggesellen Schützenverein Riesenbeck bij een toevallige ontmoeting.

Men kon meteen goed met elkaar over weg, nu worden er nog steeds regelmatig ontmoetingen georganiseerd voor feesten en uiteraard om veel plezier met elkaar te hebben. Vanzelfsprekend horen daar de beide Schuttersfeesten elk jaar ook bij. Bij de Schuttersfeesten gaat het om een wisselbeker, de beste schutter kan deze winnen.

De wisselbeker is zeer in trek het is dan ook niet verwonderlijk dat er daar ook veel aanmeldingen voor zijn.

Onze steen ter ere van het 50 jarige vriendschapsverband tussen JunggesellenSchützenverein Riesenbeck en Schuttersvereniging Overdinkel.

steen riesenbeck

riesenbeck 2