Schuttersdata komende 5 jaar

Geachte dames, heren, beste schuttersvrienden, 

 

Hierbij willen wij graag onze Schuttersfeesten tot en met ons 75 jarig jubileum in 2023 doorgeven. Ons Schuttersfeest zoals van oudsher  elk jaar in het laatste volle weekend van juni plaatsvinden.

Op de vrijdag hebben wij vanaf 20.00uur het Allemansschieten waar één ieder aan mee kan doen. Op zaterdag vanaf 13.00uur zal onze Jeugdoptocht, het Jeugdschieten (Jeugd vanaf 10jaar) en nadien ons evenement Dinkelschieten plaatsvinden . Het Dinkelschieten is uitsluitend voor iedereen boven de 18jaar. Op zondag vanaf 14.00uur starten wij met onze optocht, aansluitend zal ons evenement het koningsschieten plaatsvinden. Elke dag zullen de feestelijkheden duren tot 24.00uur. Zie hieronder de data's:

2019: 28-29-30 juni 

2020: 26-27-28 juni

2021: 25-26-27 juni

2022: 24-25-26 juni

2023: 23-24-25 juni 75 jarig jubileum

Graag deze data's alvast in uw agenda te noteren, gelieve rekening te houden met eigen evenementen. 

 

Met vriendelijke groet,

Nelleke Wesseler-Sanders

Tel.: 06-27535719

Jaarvergadering 2017

Jaarvergadering 2017

Vandaag onze jaarvergadering gehad. We hebben een goede vergadering gehad. In onze vergadering bespreken wij altijd de zaken die komend jaar van belang zullen zijn en blikken we kort terug op het afgelopen jaar. We mogen constateren dat we positief ons boekjaar hebben afgesloten. Wij hebben in onze vergadering altijd een tweetal verkiezingen, zoals die van de kascontrole commissie en die van het bestuur. 

Koningsbal 2017

Koningsbal 2017

Afgelopen week hebben wij een heel gezellig koningsbal gehad. Onze oud Koning Michel Bentert ontving traditie getrouw zijn Koningsfoto. 

Schuttersfeest 2017

Schuttersfeest 2017

Wij hebben een zeer geslaagd schuttersfeest gehad. Vrijdag avond zijn wij begonnen met het Keizerschieten en het Allemansschieten. Thomas Nickel lid van Schuttersvereniging Overdinkel is Keizer van Twente geworden. De Allemansskoniningin is Colinda van Buiten geworden met het 155e schot. Op zaterdag hadden wij een heuse jeugdoptocht met onze oud koning en koningin er schoten in totaal 10 kinderen mee. Met het 154e schot is Joey Kruyshaar jeugdkoning geworden, hij koos als zijn koningin Serena Feraro. 

Koningsbal 2016

Koningsbal 2016

Op 15 september jl. hebben wij ons koningsbal gevierd. Michel Bentert onze huidige Koning werd hier gehuldigd. Onze Koningin kreeg haar zilveren kroontje opgespeld als aandenken van het koningsschap. 

 

 

Schuttersfeest 2016

Schuttersfeest 2016

Vrijdagavond zijn wij van start gegaan met het Allemans schieten. De weergoden waren ons toen nog goed gezind. Desley Workel is Allemanskoning geworden, hij was op dat moment nog onze Jeugdkoning.

Winterfeest

Winterfeest

Als nieuwbakken voorzitter heet André Westenbroek de leden en genodigde gasten van Schuttersvereniging Overdinkel van harte welkom op het Winterfeest. Ook dit jaar zijn niet alleen onze zusterverenigingen aanwezig maar ook onze partnervereniging uit Riesenbeck.

Schuttersfeest 2015

Schuttersfeest 2015

Ons Schuttersfeest zat vol verassingen, vrijdag zijn wij begonnen met het Allemansschieten. Shaunny Oud nam van haar zwager Robin Doorn de titel Allemanskoning over. Het was een leuke spannende schietwedstrijd, net als vorig jaar hebben wij dit evenement in het bos laten plaats vinden. 's Avonds wist JAW ons weer veel gezelligheid te bieden met hun eigen drive-inn show. Tot in de late uurtjes werd er gezellig gedanst.

Reclame beleid van "de Schatkist van Twente de Gemeente Losser"

Reclame beleid van

Losser, De Schatkamer van Twente
Midden in Nationaal Landschap Noordoost-Twente ligt de gemeente Losser. Binnen de grenzen van de gemeente zijn heel veel schatten te vinden. Soms leven we er midden tussen, soms moeten we er even naar op zoek. Maar het zijn stuk voor stuk pareltjes die de moeite waard zijn voor zowel toeristen als inwoners. Daarom noemen we Losser ook “De Schatkamer van Twente”.

Overdinkel neemt derde keer op rij titel Boeskoolkoning mee naar huis!

Overdinkel neemt derde keer op rij titel Boeskoolkoning mee naar huis!

Zo trots als een pauw, neemt Boeskoolkoningin Anita Westenbroek haar titel en prijzen in ontvangst. Anita is nu nog koningin van Overdinkel aan de zijde van haar man Andre Westenbroek. Andre wist vorig jaar, de vogel eraf te schieten. Anita die voor de lol deel nam aan het Boeskoolschieten, schoot het laatste stukje vogel eraf. 

Truus Schouten-Eulderink

Truus Schouten-Eulderink

Beste leden en partners,

Verslagen en bedroefd hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van

Truus Schouten-Eulderink

 

Een nieuwe gestalte voor het Schuttersmonument

Een nieuwe gestalte voor het Schuttersmonument

Op dit moment wordt er aan het Schuttersmonument een nieuwe gestalte gegeven. De oude coniferen zijn onlangs gerooid en worden vervangen door een rode beukenhaag. Van omwonenden hebben wij ook veel complimenten ontvangen. Doordat de coniferen haag verwijderd is, is er een mooie uitkijk gecreëerd over de weilanden en bossen.

  • Copyright Schuttersvereniging Overdinkel